sw4p Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Witam! Na imię mam Jarek, mieszkam w Kwidzynie, woj. pomorskie. Aktualnie jeżdżę wysłużoną astra i przymierzam się do zakupu A4 B6. pozdrawiam
Robi...A4 Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Witaj kolego...zmieniaj jak najszybciej;)
Parchastyczny Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Cześć wszystkim mam na imię Patryk, mówią na mnie Stachu. Niedawno na początku maja kupiłem moje Audi A4 B5 z wymarzonym silnikiem 1.8T. Samochód sprowadzony z Niemiec. Jestem z Tarnowskich Gór i co niedzielę jeżdżę również na spoty NJBC na parkingu Tesco mam nadzieję że dołączenie do forum pozwoli mi poznać fajnych ludzi i pomoże wznieść moje Audi na wyżyny mocy pozdrawiam Parchastyczny Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Rytra Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Witam, jestem szczęśliwą posiadaczką Audi A4 B5 1.8T kupionym w Holandii. Początkowo marzyła mi się 80- ka ale z racji, że ciężko mi było coś ciekawego znaleźć zdecydowałam się na skorzystanie z okazji i zakupienie wspomnianej już A4. Pozdrawiam
Prezes ProGarage Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Witam wszystkich serdecznie od niedawna jestem posiadaczem A4 B6 3.0 v6 Jeździłem wcześniej różnymi innymi autami od bmw po hondy mitsubishi peugeota i tak dalej. Na codzień zajmuję się autami jako właściciel warsztatu facebook.com/progarage Jeszcze raz witam wszystkich i do zobaczenia na drodze
diesel1473 Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 Witaj Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Kolkov Opublikowano 28 Maja 2016 Opublikowano 28 Maja 2016 i zapraszam na spoty Wysłane z mojego XT1562
Rekomendowane odpowiedzi