jablonix Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Witam wszystkich posiadaczy niemieckiej tachniki mam nadzieje ze bede mogl kiedys pomoc zycze wszystkim samych pozytywow za kierownica i w garazu pozdrawiam
zima022 Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 jestem posiadaczem a4 2.6 v6 4x4 mam nadzieje ze uzyskam pare cenych istrukcji o eksploatacji tego autka i podziele sie z wami własnymi doświadczeniami zwiazanymi z A4 pozdrawiam darek
angela Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu
angela Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Witamy na forum Zapraszam do czynnego udzialu w zyciu klubu
enter00 Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Hejka wszystkim, właśnie sprowadziłem Audi A4 1.9 Tdi 2001r, 6-biegowa , i chciałbym na poczatek was wszystkich pozdrowić, myślę że zegary niedługo ruszą na maximum obrotach :> :> :>
BartekL11 Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Witam was.!!! Niedawno zakupiłem audi i myślę ze w razie problemów będziecie służyć mi pomocą. Pozdrawiam
szeldar Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Posiadam A4 Avant 2003 r z silnikiem 1896 cm3 96 kw. Do klubu trafiłem zupełnie przez przypadek, ale z racji że w przypadki nie wierzę, więc tak chyba miało być. Z autka jestem bardzo zadowolony /no jak na combi to do gabarytów bagażnika można by podyskutować - ale są jeszcze autoboxy :> :>/ Autko przewiozło mnie bezpiecznie już parę tysiączków, aczkolwiek posiadam je niedługo /6 m-cy/. Buchnęli mi VW Borę wiec zamieniłem na bardziej przyjemny środek przemieszczania się. To chyba tyle na początek. Jeszcze raz pozdrowionka Darek - Jawor
slaweq Opublikowano 1 Września 2008 Opublikowano 1 Września 2008 Siema Zapraszam na spoty rzeszowskie
Rekomendowane odpowiedzi