sQbaniutki Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witamy serdecznie w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 19 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witamy serdecznie w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sop ek Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 (edytowane) Witam wszystkich, w skrócie lubię psuć wszystko co ori, mianowicie ze zwykłej Audi a3, zrobiłem małego pokraka w 250KM/350Nm Teraz będę psuć a4 b7 z magicznym 1.9Tdi mam nadzieję ,że mi w tym pomożecie Pozdro i Wesołych Świąt Edytowane 19 Grudnia 2016 przez Sop ek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azies Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witam witam! Powodzenia w psuciu b7 Wzajemnie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek-cis1 Opublikowano 19 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2016 Witam serdecznie, Jestem z Warszawy. Moja przygoda z A4 trwa już 10 lat. Obecnie jest to moja 3-cia A4ka i muszę przyznać, że ta zażyła relacja z Audi ma się całkiem dobrze. Lubie wiedzieć co dzieje się pod maską mojego auta, czasami w nim podłubać. Forum to jest wielką kopalnia wiedzy i dzieki niemu kilkukrotnie uniknąłem problemów lub namierzyłem ich rozwiazanie. Miło będzie dzielić się z Wami swoimi doswiadczeniami. Pozdrowienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muunv Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Siema Wesolych! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Witamy serdecznie w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 20 Grudnia 2016 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Witamy serdecznie w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skyline93 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 cześć wszystkim, od miesiąca jestem posiadaczem Audi a4 b5 z 2000r. silnik 1.8 avv. Rejon Bstok Szerokości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Szlak Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 moje auto to a4 b5 1,8 20v ADR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tusiek77 Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Pochodzę z Sanoka, woj. podkarpackie, a mieszkam obecnie w Porażu - ok 16km od Sanoka (tak, tak o Porażu krąży setki różnych kawałów :-). Od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 AVANT 1.9TDI 116KM rocznik 2001. Moja żona również jeździ A4 AVANT ale B6 1.9TDI 131KM rocznik 2004. Moim pierwszym wozem był leciwy i żałośnie niedoposażony Opel Vectra 1.6 rocznik 1991 - nie miało to nawet wspomagania kierownicy, ale jeździło na gazie i było tanie w eksploatacji. Po Oplu pojawiła się poczciwa 80tka Audi B4 1.9TDI rocznik 1994 i sprawiła, że w Audi kocham się do dziś :-) Miło mi powitać wszystkich użytkowników forum. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darko Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dupny Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Witam wszystkich nazywam się Oskar i pochodzę z okolic Żywca . Od 2 tygodni jestem posiadaczem Audi A4B6 1.8T avant jest to moje pierwsze Audi wiec forum bardzo mi pomoże zacząć przygodę z tak cudnym autem. Mam nadzieję, że wśród tylu miłośników każdy problem będzie błahostka Życzę Wesołych i Spokojnych Świąt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FakLife Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Mam na imię Kamil i mieszkam w tychach,jestem posiadaczem Audi A4 B5 Avant 98r 110KM(AFN).Użytkuję go od marca br..Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xaviso Opublikowano 20 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2016 Jestem Damian posiadam zadbaną a4 b6 2.4 w avancie z 2004r. W przyszłości zapowiadają się duże zmiany wizualne, póki co prezentuje się tak. / Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi