A4krk Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Cześć wszystkim. Od pół roku jestem posiadaczem a4 b7 i żałuję że wcześniej nie wyczułem tego forum. Pozdrawiam Patryk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MilUl Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witaj ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sQbaniutki Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witaj! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harisonnn Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 witam serdecznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł Korowaj Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArcziPL Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Cześć, mam na imię Arek, pochodzę i mieszkam z Krakowie. Na forum zawitałem gdyż przymierzam się do zakupu A4 B5 od znajomego a chcę coś poczytać oraz popytać o to autko Także witam wszystkich serdecznie i życzę miłej niedzieli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERRORYM Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam wszystkich mam na imie Michał i smigam A4 1.9TDI ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witamy serdecznie w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 8 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witamy serdecznie w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość A4B6_ZST Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Cześć! Nazywam się Mietek i jestem ze Stargardu. Moja niunia to Audi A4 B6 1.9 TDI , 2001 r. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel23 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Witam jestem Daniel z Warszawy i mój nowy zakup to Audi A4 B6 1.9 TDI z 2004r.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs453 Opublikowano 8 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 Cześc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamiś Opublikowano 9 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witaj Danielu, pozdrowionka! Wysłane z mojego SM-N910C przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hugo Opublikowano 9 Stycznia 2017 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2017 Witamy serdecznie w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi