DaveLove Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Siemanko Poszukujesz A4, której generacji (z ciekawości zapytam)??
PrzemcioB6 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witam wszystkich bardzo serdecznie. Jestem z Piekar Śląskich, Audiczki jeszcze nie mam ale jutro sprzedaję swojego Tourana i od razu szukam jakiejś ładnej B6. Jak coś zakupię to się pochwalę Pozdrawiam!
bartoslaw Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Jestem z Krosna woj. podkarpackie. Śmigam od niecałego roku B6 w nadwoziu Avanta z motorkiem 1.8T BFB niestety bez quattra, oczywiście silnik zagazowałem instalacją STAG-a.
Ston3Я Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witam wszystkich posiadaczy modelu A4, mam nadzieję że i ja niedługo stanę się posiadaczem jakiejś B6. Bo takiej właśnie szukam, dlatego też trafiłem na forum, dużo się dowiedziałem bez zarejestrowania, ale mówię zarejestruję się A CO! Drugim powodem jest to że mam dość Ideałów z alledrogo w postaci A4 B6, może znajdę coś dla siebie w dziale "Sprzedam".
q3szczawson Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 (edytowane) Witam. Właśnie kupiłem Quattro 3.0 i postanowiłem przyłączyć się do społeczności. Nie mam pojęcia o audi, jeździłem ford probe V6. Mam nadzieje że pomożecie mi pokochać marke. Edytowane 23 Stycznia 2017 przez [email protected]
pawel_rach Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Chcialem przywitać wszystkich forumowiczów. Pozdrawiam serdecznie. Paweł.
patrykaudi94 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Opublikowano 23 Stycznia 2017 Witam Wszystkich Forumowiczów
Rekomendowane odpowiedzi