lutecki Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witam, Nazywam się Jakub, nie posiadam Audi, ale widzę, że aby cokolwiek Wam pomóc muszę się tutaj głupio przestawić, bo posty (które są oczywiście wartościowe) są kasowane.
Piotrek98igo Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 muszę się tutaj głupio przestawićnie glupio taki jest regulamin i nie "przestawic" tylko przedstawic.Witaj
Gość zdeniu Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 lutecki, słuchaj regulamin jest po to aby go przestrzegać jak komus nie pasuje to nie zagląda tu i fakt głupio się przywitałeś
bartek213 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 witam jestem z okolic gdanska jezdze audi a4 avant 1.9tdi116koni 2000rok czarna oprucz quattro pelen wypas predzej jezdzilem passatem b5 2.5tdi moje zainteresowania to tylko i wylacznie motoryzacja zajmoje sie sprowadzaniem samochodow z zachodu glownie belgia no i powoli zaczynam zaglebiac sie w tajniki elektroniki samochodowej vagi i te spawy pozdrawiam wszystkich nie dluga zamieszcze zdjecia mojego cacuszka
dombel Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witam z Czewy. Tydzień temu przesiadłem się z 80-tki (B4) na A4 (B5) z 96 r; 1.8 20V. Jestem pewien, że dowiem się wszystkiego na forum odnośnie mojej A4. Jak to mówią: lepiej mieć 4 obrączki na grillu niż jedną na palcu !
KRapicki Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Opublikowano 9 Kwietnia 2007 Witam. Przymierzam się do zakupu audi A4 i pragnę być członkiem klubu "Audi A4 Klub Polska"
Rekomendowane odpowiedzi