Zen82 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Witam , jestem z mazowieckiego , stałem się posiadaczem od niedawna A4 B8 ,2009 ,manulal, 2.0 benzyna 180 KM . Chciałbym jeszcze raz przywitać wszystkich klubowiczów
Hugo Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
ukib5 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Siemano. Kupiłem chrupka do poruszania się na codzień do pracy. Za mniej niż 4k, a jeździ to nadzwyczaj dobrze Nie celowałem w OOOO, ale sie trafił. Wypada się więc czegoś więcej dowiedzieć o nim.. Pzdr Uki
Hugo Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Ebo1982 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Opublikowano 31 Sierpnia 2018 Dzięki,również mam taką nadzieję i pozdrawiam
Szalony.Janek.Pirat Opublikowano 1 Września 2018 Opublikowano 1 Września 2018 Cześć wszystkim forumowiczom! Od niemal roku jestem posiadaczem Audi A4 W czasie kupowania nie kierowałem się bajerami tylko ogólnym stanem samochodu, co zaowocowało dość ubogim wyposażeniem Na forum spodziewam się znaleźć coś co pomoże mi powoli doposażać mój wehikuł a także pomocy przy ewentualnych usterkach i naprawach. (niestety obecnie potrzebuję pomocy z tym drugim... a wtedy się okaże co z tym pierwszym)
Hugo Opublikowano 1 Września 2018 Autor Opublikowano 1 Września 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
daaniioo Opublikowano 2 Września 2018 Opublikowano 2 Września 2018 Witam wszystkich Podkarpacie, A4 B8
Hugo Opublikowano 2 Września 2018 Autor Opublikowano 2 Września 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 2 Września 2018 Autor Opublikowano 2 Września 2018 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Pablos86 Opublikowano 2 Września 2018 Opublikowano 2 Września 2018 Witam Spoiler z za radia wystaje kabel nokia tak jakby ladowarka do starego typu telefonu ktos wie do czego? *Trzeba czytać do czego dany dział jest: "Nowicjusz - Jesteś nowy na forum? Tutaj możesz się z nami przywitać." Zapraszam tu ->Regulamin. Tu się tylko witamy.
Rekomendowane odpowiedzi