szejbut Opublikowano 30 Października 2019 Opublikowano 30 Października 2019 Witam serdecznie wszystkich klubowiczów , cieszę się ,że znowu zostałem posiadaczem audi , i że mogłem dołączyć do waszego grona , mam nadzieje , że wspólnie zawsze razem coś wymyślimy jeśli bedzię jakiś problem . Pozdrawiam wszystkich serdecznie
Hugo Opublikowano 30 Października 2019 Autor Opublikowano 30 Października 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
michal a4b7 Opublikowano 31 Października 2019 Opublikowano 31 Października 2019 Witam serdecznie Mieszkam w Warminsko-Mazurskim dokladniej Mrągowo. Super ze takie strony sa w tych czasach nie wiara mechanikom co lepsi wyjechali za pewne nie wszyscy ale wiekszosc. Ja osobiscie wole sam cos zrobic przynajmniej teraz sie dowiem jak bo mechanika samochodowa czy cokolwiek zwiazanego z autami to dla mnie nieznane wody poza podstawami typu olej wymienic czy filtry. Posiadam a4b7 sedan z 2007 roku disel Jeszcze raz pozdrawiam Michał
Hugo Opublikowano 31 Października 2019 Autor Opublikowano 31 Października 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
dawchu5 Opublikowano 31 Października 2019 Opublikowano 31 Października 2019 Witam wszystkich od dwóch tygodni jestem posiadaczem audi a4 b6 2.0alt
Hugo Opublikowano 31 Października 2019 Autor Opublikowano 31 Października 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Talpa Opublikowano 31 Października 2019 Opublikowano 31 Października 2019 Od kilku dni posiadacz A4B5 Pozdrawiam
matii 84 Opublikowano 1 Listopada 2019 Opublikowano 1 Listopada 2019 Siema wszystkim klubowiczom! Jestem tutaj nowy bo stałem się szczesliwym posiadaczem a4 b6. Troche do ogarniecia przy nim mam ale z wiedzą zdobytą na tym forum wszystko jest do zrobienia ? pozdro
Hugo Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Opublikowano 1 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Kosin Opublikowano 1 Listopada 2019 Opublikowano 1 Listopada 2019 (edytowane) Od trzech tygodni posiadacz audi a4 b7 1.6 alz pb+lpg Edytowane 1 Listopada 2019 przez Kosin
Hugo Opublikowano 1 Listopada 2019 Autor Opublikowano 1 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
rtia1 Opublikowano 1 Listopada 2019 Opublikowano 1 Listopada 2019 Cześć Mam na imię Paweł. Od dwóch miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B5 1.9 TDI 85KW. POZDRAWIAM
Hugo Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Opublikowano 2 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Hugo Opublikowano 2 Listopada 2019 Autor Opublikowano 2 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Rekomendowane odpowiedzi