torunski Opublikowano 4 Listopada 2019 Opublikowano 4 Listopada 2019 Hej wszystkim ;D wczoraj stałem się szczęśliwym (jak na razie ;D) posiadaczem Audi A4 B8 Avant z 2009r. To forum to istna kopalnia wiedzy! Pozdrawiam! ;D
Hugo Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Opublikowano 4 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Cooler93 Opublikowano 4 Listopada 2019 Opublikowano 4 Listopada 2019 Witam wszystkich klubowiczów! Dziękuję za przyjęcie mnie do klubu. Pozdrawia posiadacz Audi a4/b6
Hugo Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Opublikowano 4 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Barthezz90 Opublikowano 4 Listopada 2019 Opublikowano 4 Listopada 2019 Witam Serdecznie! Jestem posiadaczem Audi A4 b5 1.8 turbo ze Śląska :-)
Dawid3008 Opublikowano 4 Listopada 2019 Opublikowano 4 Listopada 2019 3 minuty temu, Hugo napisał: Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,, Liczę na duża wiedze klubowiczów i miłośników że napewno daje radę.dzieki Hugo i Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 4 Listopada 2019 Autor Opublikowano 4 Listopada 2019 Tutaj się tylko witamy. Pytania zadaj w odpowiednich działach technicznych
Marioarg Opublikowano 4 Listopada 2019 Opublikowano 4 Listopada 2019 Witam wszystkich serdecznie mam na imię Mariusz i jestem z Kielc
makcc93 Opublikowano 4 Listopada 2019 Opublikowano 4 Listopada 2019 Witam wszystkich, od niedawna jestem posiadaczem audi a4 B7 Avant, mam nadzieję że wiele się dowiem i jeśli będzie możliwość to i pomogę na forum.
Grzegorz 1503 Opublikowano 5 Listopada 2019 Opublikowano 5 Listopada 2019 Od niedawna jestem właścicielem Audi A4 Avant b7
Hugo Opublikowano 5 Listopada 2019 Autor Opublikowano 5 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Grzegorz 1503 Opublikowano 5 Listopada 2019 Opublikowano 5 Listopada 2019 I już mam pierwsze problemy wyciek oleju, turbo i przeguby wewnętrzne
Mariofish Opublikowano 5 Listopada 2019 Opublikowano 5 Listopada 2019 (edytowane) Cześć wszystkim. Od niedawna jestem właścicielem Audi A4 Avant B8 rok produkcji 2011, modelowo 2012r po lifcie. Mam pewne podejrzenia do samochodu pod względem technicznym i bardzo bym prosił o pomoc kogoś z Bydgoszczy o możliwość podpięcia do komputera celem sprawdzenia samochodu. Proszę o kontakt i pomoc. Edytowane 5 Listopada 2019 przez Mariofish
Hugo Opublikowano 5 Listopada 2019 Autor Opublikowano 5 Listopada 2019 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Piskor85 Opublikowano 5 Listopada 2019 Opublikowano 5 Listopada 2019 Witam jestem z Gliwic a dokładnie z Sośnicy mam nadzieje ze sie przydam :)
Rekomendowane odpowiedzi