Hugo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Lopezzz Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Hej Jakie to są felgi? Możesz wrzucić fotę?
jakuch Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Witam wszystkich forumowiczów, jestem szczęśliwym posiadaczem A4 B6 1.8T BEX od dwóch lat Wątki z forum nie raz mnie uratowały z obecną B6 i wcześniejszą B5 1.6 Więc czas najwyższy by założyć konto i w pełni korzystać z forum
Hugo Opublikowano 7 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Arturr-r Opublikowano 7 Czerwca 2020 Opublikowano 7 Czerwca 2020 Witam wszystkich Audifanow i pozdrawiam
Hugo Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Hugo Opublikowano 8 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
dareksujka Opublikowano 9 Czerwca 2020 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Witam klubowiczów. Jestem Darek z Gdańska w województwie pomorskim. Moje auto to Vw Passat B5 FL 1.8t 190KM
Hugo Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
dareksujka Opublikowano 9 Czerwca 2020 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Też mam taką nadzieję. Pozdrawiam ?
Jarok11 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Witam wszystkich, Ostatnio zakupione audi a4 b8 2010 rok 2.0 tdi stąd moja obecność na tym forum.
Hugo Opublikowano 9 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Rekomendowane odpowiedzi