Calmhead Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Dzień dobry, Jestem z Gdańska i właśnie dołączyłem do forum! Obecnie mam A6 takie jak w opisie profilu, ale myślę o zmianie na dużo nowszą A4 ? Pozdrawiam i biorę się za przeglądanie forum!
Hugo Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 17 Sierpnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
stiff Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Witam, aktualnie ujeżdżam dwa francuzy C5 i 508 oraz Subaru. Przymierzam się do Audi i szukam informacji - mam nadzieję, że znajde i zostanę tu na dłużej. Pozdrawiam
Hugo Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
piotrek_kz2 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Opublikowano 18 Sierpnia 2020 cześć, tu Piotr z Bialegostoku, posiadam a4 b6 rocznik 2001, 1.9tdi, 131km, AVF z przebiegiem 517 tys. i tu wlasnie sie zaczyna moja przygoda na forum, nie ukrywam ze bardzo licze na pomoc pozdrawiam
Hugo Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 18 Sierpnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Mechanikkosmita Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Cześć, cieszę się że jesteś w naszym gronie zachęcam do śledzenia mojego kanału na YouTube do wygrania wiele przedmiotów Garage Poland
Hugo Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
mxrv Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 czołem ekipa, marzyło mi się kombi z automatem, quattro, wentylowanymi fotelami i totalnie bezwypadkowe od nowości w PL Łatwo nie było, musiałem z czegoś zrezygnować. Udało się dostać egzemplarz bez wentylowanych foteli, ale za to spełnia całą resztę wymagań. Do zobaczenia na szlaku
Hugo Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Darek80s Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 (edytowane) Cześć jestem z Elbląga i od tygodnia jestem posiadaczem a4 b7 avant 2.0 TDI BRD. Edytowane 15 Września 2020 przez Darek80s
Sajmon89 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Cześć wszystkim. Jestem nowy pochodzę z Podlasia chętni zgłębię informacje na tematy związane z Audi a także postaram się udzielać informacji na tematy które znam.
LukasUK Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Opublikowano 20 Sierpnia 2020 Witam wszystkich. Niedawno kupiłem Audi a4...skrzynia szóstka. Bieg pierwszy, drugi i trzeci wchodzi trochę ciężej niż w porównaniu do reszty.. 4,5,6..Płynnie i cicho:) Czasami czuć coś typu.. lekkie uderzenie, szarpnięcie.. Ciężko opisać oraz nie "zawsze" ale czasami między tymi biegami kiedy wciskam sprzęgło słychać coś typu ocierający metal jak np. Dwie metalowe podkładki które złączymy razem i zaczniemy je obracać.. To właśnie taki lekki odgłos. Chcę wymienić dwumas, sprzęgło i łożysko w skrzyni...chce wiedzieć czym jeżdżę Co myślicie o tym? Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi