Audi A4 Klub Polska Opublikowano 16 Października 2020 Opublikowano 16 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Szpotol1985 Opublikowano 16 Października 2020 Opublikowano 16 Października 2020 Siemanko jestem nowy mam nadzieję że będę mógł pomóc i odwrotnie pozdrawiam
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 16 Października 2020 Opublikowano 16 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Slawek605a Opublikowano 17 Października 2020 Opublikowano 17 Października 2020 Posiadam audi A4 B5 Avant lift
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 17 Października 2020 Opublikowano 17 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
DedE_99 Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 Witam wszystkich forumowiczów mam na imię Daniel, mieszkam w woj.kuj-pom. niedaleko Aleksandrowa Kuj. Swoje pierwsze Audi kupiłem niedawno temu, wcześniej byłem fanem BMW ale jednak przekonało mnie swoim komfortem. Będę chciał niedługo zrobić jej mały projekt detailingowy i gadżetowy. Mam nadzieję że znajdę u was pomoc ponieważ jestem w tym Zielony
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 18 Października 2020 Opublikowano 18 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Aleksandrooo Opublikowano 19 Października 2020 Opublikowano 19 Października 2020 Witam serdecznie wszystkich posiadaczy czterech pierścieni, Avancik w b6 w lz5c który jest już moim drugim b6 ?
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 19 Października 2020 Opublikowano 19 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Pajtelsky Opublikowano 19 Października 2020 Opublikowano 19 Października 2020 Siema, mam na imię Patryk i pochodzę z Piły woj. wlkp od 1.5 roku jestem posiadaczem a4 b6 sedan 2001 w kolorze LX7Z i z silnikiem 1.9tdi AWX, zarejestrowałem się na forum aby uzyskać pomoc w pewnej sprawie :D a że wypada się przywitać no to WIIIITAAMM !!
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 19 Października 2020 Opublikowano 19 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
TomTom44 Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
mitokar Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 Cześć wszystkim, od prawie dwóch lat jestem posiadaczem A4 B8 Avant 2013 2.0 TDI Quattro S-Tronic 177 KM CGLC. Kupiłem samochód z usterką/problemem niskiego ciśnienia oleju. Temat zapewne znany i szeroko opisywany na forum. W skrócie, przy wyższej temp oleju po jeździe autostradowej i zatrzymaniu się (silnik wchodzi na niskie obroty) wyskakuje błąd. Ruszam, znika. Olej 5W30 Motul po wymianie daje mi spokój na ok.. 2-3 tyś km, potem problem wraca. Dużo już wydałem kasy na usuniecie usterki, zostały tylko do wymiany dysze olejowe, opisane już na jednym z wątków. Na forum szukam przede wszystkim konkretnych użytkowników, którym udało się problem rozwiązać skutecznie. Wiem, że jest jeden mechanik z Gdyni, VAG BAUER SERVICE, który podobno usuwa skutecznie ten problem za odpowiednią kasę za wiedzę, którą zdobył by ten problem usunąć. Szacun dla Niego, jeśli faktycznie znalazł źródło problemu, jednak odległość i kasa za tę usługę skłania mnie jednak do dalszego szukania tańszych rozwiązań usunięcia problemu. Tak czy inaczej, kończąc to przydługie przywitanie, pozdrawiam z Wrocławia
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
elmer35 Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 Jak nakazuje netykieta: Witam Wszystkich User`ów tego forum. Od niedawna jestem posiadaczem A4 B5 2.8 (ALG) quattro tiptronic. Auto stare, bo z 1998roku. Pozdrawiam Rafał
Łukasz Kawa Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 Dzień Dobry Dobry Wieczór
Rekomendowane odpowiedzi