Audi A4 Klub Polska Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poterr23 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Witam wszystkich w tym nowym roku i życzę dużo zdrowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lenar88 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Witam wszytskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zolzott Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Cześć wszystkim, chce się przesiąść z a3 na a4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeuszwie Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Witam pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tadeuszwie Opublikowano 3 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Witam pozdrawiam wszystkich klubowiczów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djarek62 Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Witam wszystkich forumowiczów i ma nadzieję, że dzięki Wam lepiej poznam moje A6 C6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SB-ek Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Jestem nowy posiadacz Audi (pierwszy raz tą markę). Mam nadzieję sympatycznej atmosfery w kontakcie z wami. Pozdrawiam SBek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 4 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2021 zmień od razu nick bo źle sie kojarzy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogulecad Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Witam Wszystkich użytkowników. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Croccifix Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Cześć wszystkim, Dziś odebrałem swoją Adunię - A4 B9 Avant 2.0 TDI 150KM S-tronic 2018r Nie mogę spać z podekscytowania, powrót do marki po kilku latach Pozdrowienia z Warszawy! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 5 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz o Opublikowano 6 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi