Audi A4 Klub Polska Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
tomko149 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Cześć Jestem Tomek lat 25 poznam fajnych nowych kolegów chcę wszystkich przywitać zanim napiszę posta z moim problemem
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
PshFP Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Jestem z Lublina. Przygotowuję Żonie b8.5. Zrobiłem retrofit PDC i lusterko wsteczne fotochrom. M.in. udało mi się zakodować tylne lampy po przelutowaniu linii czerwonych diod na pomarańczowe. Pozdrawiam!!!
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Opublikowano 4 Kwietnia 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
KracyMinski Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Zawsze chcialem a4 b5 1.8T AJL w quattro, no i mam: duzo frajdy oraz dużo roboty przy moim "rozbitku". Chętnie nawiążę wspolprace z kimś kto zna ten model, bo ja z nim dopiero zzaczynam. Najchetniej jakby byla to osoba z okolic Rybnika na Śląsku. Mam nadzieje, ze bedzie nam sie tu dobrze razem "żyło".
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
mikpaz9840 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Witam wszystkich serdecznie, od kilku lat jestem posiadaczem aut modelu A4, w związku z czym postanowiłem dołączyć do grupy.
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,,
Michał GA Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Opublikowano 5 Kwietnia 2022 Witam serdecznie wszystkich . Dołączam do Was ponownie po 10 latach
Rekomendowane odpowiedzi