kirku Opublikowano 11 Marca Udostępnij Opublikowano 11 Marca (edytowane) Cześć wszystkim Jestem Adam, posiadam Audi a4 b6 1.8t. Edytowane 11 Marca przez kirku Wpisałem błędny model samochodu 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidek_A4 Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Cześć Wszystkim, w końcu przyszła kolei i na mnie (cała rodzina w AUDI - Mama, Tata Siostra 😀) od poprzedniej soboty jestem właścicielem mojego pierwszego Audi w karierze. Aktualnie jestem zielony, więc za dużo nie pomogę ale z czasem..... Pozdrawiam Łukasz 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daavid352 Opublikowano 12 Marca Udostępnij Opublikowano 12 Marca Cześć wszystkim miło mi dołączyć do grona posiadaczy audi. Od niedawna jestem w posiadaniu swojego pierwszego audi. Co prawda autko przejściowe, póki co staruszka a4 b5 avant 1.9TDi dopóki nie zachomikuje kasy na docelową furę 😅😅😅 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
caronte Opublikowano 13 Marca Udostępnij Opublikowano 13 Marca Cześć! Witam wszystkich Pozdrawiam, Kuba 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMA78 Opublikowano 14 Marca Udostępnij Opublikowano 14 Marca Witam wszystkich !!! Ja i moje pierwsze Audi chcieliśmy się przywitać Pozdrawiam Michał 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endokuba7 Opublikowano 15 Marca Udostępnij Opublikowano 15 Marca Cześć wszystkim, jestem Kuba od 3 tygodni posiadacz a4. Jest to mine drugie Audi, wczesniej a3 również w dieselku. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
driver19320 Opublikowano 17 Marca Udostępnij Opublikowano 17 Marca Siema! Witam wszystkich! Audi a4 s line 190km 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bont Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Hej, czesc, dzien dobry. Witam serdeczeni, z gory przepraszam za brak polskich znakow, w pracy tylko zagraniczna klawiatura dostepna, dlatego moze sie zdarzac ze bede musial tak pisac. Pozdrawiam eszystkich. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
into Opublikowano 18 Marca Udostępnij Opublikowano 18 Marca Siema. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DJMaziii Opublikowano 19 Marca Udostępnij Opublikowano 19 Marca Hey Łukasz nowy wiadomo szczęśliwy posiadacz A4B9 2023r Pozdrowienia 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichalB5AFN Opublikowano 20 Marca Udostępnij Opublikowano 20 Marca Cześć wszystkim, na forum jestem od dawna, ale po dłuższym czasie wróciłem do marki audi. Myślę, że to nie byle powrót bo wybór padł na a4 b8 z silnikiem 3.2 i napędem quattro. Z tego co wiem, nie jest to zbyt popularny samochód. Liczę jednak, że jak się o nich za dużo nie mówi to znaczy, że nic wielkiego się nie dzieje. Niedawno miało wyciągnięty silnik, zmieniony rozrząd, zlikwidowane wszelkie wycieki. Ma kilka mankamentów, typu wyrobione łączniki stabilizatora czy źle wgrany zaprogramowany popcorn, przez który występuje check, ale wolałem poprawić takie, niż szpachla albo wilgoć z powodzi, bo takich też dużo oglądałem 😄 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariushh82 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca (edytowane) Witam Szanowne forum. Z tej strony fan A4. Zaczęło się od b6 1.8t, następna była b7 2.0tfsi a teraz czas na zmianę i zawitała b9 2.0 tdi. pozdrawiam całe forum!!! Edytowane 24 Marca przez Mariushh82 Dodanie zdjecie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blaxu Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Witam wszystkich, Od czwartku posiadacz Audi A4 B8 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Witam wszystkich! Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B8 Quattro. Moja poprzedniczka niestety odeszła, ale wiadomo było, że będę miał tylko Audi ❤️ Ktoś coś poradzi od czego zacząć? Ja bym chciał dać polską wersję językową oraz Audi Connect Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kruq1 Opublikowano 24 Marca Udostępnij Opublikowano 24 Marca Cześć, mam na imię Karol, od kilku dni użytkuję A4 B9 Avant. Sprowadziłem auto z Niemiec z założeniem, że posłuży w rodzinie równie dzielnie jak poprzednie A4 B5. Poprzedniczka z 1999 roku (zwana w domu "babką") przyjechała z Holandii w 2008 roku, przywieziona przez teścia. Przez wszystkie lata służyła dzielnie i obecnie ma na liczniku ponad pół miliona kilometrów. Przejdzie teraz w kolejne ręce w rodzinie Moja B9 jest z 2016 roku, wygląda i prowadzi się bardzo dobrze. Przyjechałem nią ponad 1000 km i było to bardzo przyjemne doznanie. Auto płynie po drodze pokonując kolejne kilometry. Jestem z niego bardzo zadowolony. Po świętach umówiony jestem na przegląd oraz serwis olejowy połączony z wymianą wszystkich filtrów. Zaglądałem wcześniej na forum, ale dopiero dziś zdecydowałem się zameldować. Podziwiam za ogromną wiedzę i chęć dzielenia się nią. W miarę możliwości również postaram się coś od siebie dołożyć, nawet jeśli będzie to tylko możliwość zweryfikowania czegoś w celach porównawczych. Pozdrawiam wszystkich I do zobaczenia na drogach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GARBATY Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Czesc! Od 2021r posiadacz Audi A4B8 CGLC z 2013r. Jestem dosc aktywny na polskich grupach A4B8 na FB, a o tym forum dowiedzialem sie niedawno. Pozdrowionka! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioR34 Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Greetings Karol and Bartek , welcome to the A4 club Poland , enjoy exploring the forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Meshu Opublikowano 26 Marca Udostępnij Opublikowano 26 Marca Siemaneczko 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jim112 Opublikowano 27 Marca Udostępnij Opublikowano 27 Marca Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz75 Opublikowano 29 Marca Udostępnij Opublikowano 29 Marca Panie i Panowie... na nadchodzące Święta, Życzę Wam Wszystkim... Zdrowych oraz Spokojnych Świąt Wielkanocnych...🐤🐇🐰 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi