Cilek Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Siemka, czym prędzej zamień się ze starymi...
Gość zdeniu Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 witaj woski, niegdys tez bylem zagorzalym fanem golfów - vwmania super sprawa ale juz doroslem do
asior Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witam Wszystkich Władców pierścieni. Pragnę dołączyć do Was i podciągnąć moją wiedzę oraz wprowadzić cosik nowego Na wstepie dodam, iz popieram program A4-asisstance.Tylko oby sie jak najdlużej nie przydał. Pozdrawiam asior Marcin (Gliwice)
gredi Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Cześć!!Dostałem kalendarz wczoraj od kolegów z A4 na KRA blachach w poniedziałek wieczorem w Jaworznie!!więc jak coś to czekam na odzew;)!!
talib1990 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Cześć!!Dostałem kalendarz wczoraj od kolegów z A4 na KRA blachach w poniedziałek wieczorem w Jaworznie!!więc jak coś to czekam na odzew;)!! hihi wiem od kogo ...zapraszamy w nasze skromne progi ..pozdro
Cuber Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Witamy Witamy wejdz na spoty krakowskie i gwa napisz tam to napewno sie odezwą co i jak
Gość audi s4 tdi luk Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 witam ja jezdze s4 b5 avant
pet3r Opublikowano 10 Kwietnia 2007 Opublikowano 10 Kwietnia 2007 witamy S4. extra furka... tylko jakies zdjecia by sie przydaly napisz tez koniecznie z ktorej czesci wielkopolski jestes!
Rekomendowane odpowiedzi