wally Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Witam wszystkich i pozdrawiam wszystkich klubowiczów jak i zarazem posiadaczy wspaniałych maszynek "AUDI"
Grade Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Witajcie wszyscy, mam już swoją A4 od roku i jak na razie jestem bardzo zadowolony. Jest to mój 3 samochód, dwa poprzednie (japończyki) wymieniłem po 1,5 roku. Jestem pewien że A4 pojeżdżę dłużej, bo aż żal się rozstawać.
jaco.d Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Cześć, Pragnę się przywitać. W chwili obecnej jeżdzę Mondeo MK2 1999, 1,8PB + LPG. Mam zamiar przerzucić się na właśnie A4 1,9TDI lub 2,5TDI wersja kombi. Rok tak od 2002. Mam nadzieję ze znajdę tutaj pomoc w wyborze odpowiedniego silnika jak i na co zwrócić uwagę przy zakupie, jakie są najczestsze usterki. Jeszcze raz serdecznie tiam wszystkich
zibi131 Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Mieszkam w Krakowie , ostatnio nabyłem Audi a4 avant 1,9 tdi ,131 PS, w niemczech , z bardzo małym przebiegiem i jest to moje kolejne Audi , nie zmieniam marki bo do czterech kółek mam zaufanie poprzednie auto to także było Audi i następne będzie Audi wag-com wyświetla mi kod błędu 1826 i nie mogę do niego znależć opisu.
salaj11 Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Nazywam sie Marcin i mam A4 B6 z 2001 r. 19 TDI 131 ps Nie jest to moje pierwsze audi, wczesniej A6 2,5 TDI 150 PS sedan, A6 2,5 TDI 180 PS Witam goraco i pozdrawiam wszystkich
PABLO Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Witamy serdecznie na forum Zapraszamy na spoty
PABLO Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Witamy i zapraszamy do czynnego udziału na forum
gigit Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 witam co prawda nie jestem posiadaczem audi..... ale spokrewnionej hiszpanki (ibiza cupra 2.0 gti 16v) zamieszkuje zachodnio-pomorskie rejony naszego pieknego kraju ... hmmm to narazie tyle jak trzeba bedzie to wkleja akt urodzenia i rozbuduje watek..... pozdrawiam wszystkich forumowiczow...
robin71 Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Czesc ! Jestem od miesiaca włascicielem A4 B5 AVANT z 2000 r. w diselku .SUPER autko swietnie sie prowadzi mało pali i żona mnie za wybór chwali .Ciesze sie z faktu iż dołączyłem do grona miłosników A4 i mogę liczyc na pomoc oraz garsc informacji pozdrawiam ROBIN71
PABLO Opublikowano 1 Października 2008 Opublikowano 1 Października 2008 Witamy serdecznie i zachęcamy do czynnego udziału na forum
Rekomendowane odpowiedzi