Letniak Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 No więc tak, kilka słów o sobie: Na imię mi Dawid lat mam 20. Student II roku prawa na wydziale Prawa i Administracji UMK w Toruniu (niestacjonarnie). Mieszkam w Aleksandrowie Kujawskim, ale pracuje w Toruńskiej Izbie Skarbowej. Od dłuższego czasu zainteresowany jestem kupnem Audi a4 i mam nadzieję, ze dzięki temu forum dokonam dobrego wyboru, poszukuję coś od 2003 roku w wzwyż. Serdecznie pozdrawiam wszystkich forumowiczów
krzyniek Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 witaj Paweł i zapraszamy na spociki warszawskie
budek77 Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Witam klubowiczów i posiadaczy A4 Nie jestem co prawda jeszcze użytkownikiem A4 ale zamierzam się nim niebawem stać i dołączyć na dobre do Waszego grona. Puki co posiadam muszę to powiedzieć staruszkę Vectrę i powiem wam mam juz jej serdecznie dość jak i całej marki więc przesiadam się do Audi Z natury nie kupuję autek w przypływie chwili więc chcę dzięki Wam do zakupu się jakoś przygotować. Musze wiedzieć czego chcę i to właśnie kupić. Ale do tego potrzebna jest Wasza wiedza i doświadczenie. Dlatego tu jestem pozdrawiam raz jeszcze budek77
Reggi Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Witamy i zapraszamy na cotygodniowe spoty Warszawskie
Reggi Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Witamy i zapraszamy na spoty Warszawskie "69" :kox:
Samsel Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 nazywam sie michał samsel mieszkam w lochowie i mam a4 b7 2.5tdi z 2005r.
gregorrro Opublikowano 4 Listopada 2008 Opublikowano 4 Listopada 2008 Witam Audi'ego posiadam od 2 lat, super autko. Nie ma super osiągów (zwykły 1,9tdi 90KM) ale jak dla mnie oszczędny i doskonale się sprawdza! Mam nadzieje ze znajdę tutaj pomoc od czasu do czasu! Pozdrowienia i liczę na współpracę!
Rekomendowane odpowiedzi