pezex Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Cześć wszystkim Dokłądnie to jestem z pod Krakowa. Taka mała miejscowość ucze sie w Krk i jestem tu codziennie więc dlatego tez w tytule Kraków. Mam 17 lat i jestem w 2 klasie liceum. Lubię grać w piłke oraz trenuje w jednym z Krakowskich klubów ;-) Auta jeszcze nie posiadam z racji wieku. Ale juz od połowy stycznia moge zaczać prawko więc powoli zaczynam oglądać się za Audi A4 B5 - moje marzenie lub też A3 w starej budzie oczywiście ONLY dieselek PS. jak by ktoś w przysżłym roku sprzedawał tak koło kwietnia któreś z tych autek to moze do mnie napisać a na daną chwilę poruszam się Peugeotem XR6 - tutaj link na PJ jak by ktoś chciał zobaczyć. http://www.polskajazda.pl/Motocykle/Peugeot/XR6/40368 Jest to 50ccm lecz niestety tylko na taką pojemność mam "uprawnienia" więc tym się poruszam :-) Pozdrawiam
polak-86 Opublikowano 5 Listopada 2008 Opublikowano 5 Listopada 2008 Witam Serdecznie Wszystkich klubowiczów AUDI. Mam na imię Paweł i nie dawno kupiłem swój I-szy samochód Audi A4, 1.9 TDI (90KM)...
Rekomendowane odpowiedzi