Bastol Opublikowano 15 Września 2007 Opublikowano 15 Września 2007 Witam!!!! Mam na imię Sebastian z Ostrowa Wlkp.Od początku września moja Rodzinka jest właścicielem super wypasionej bryki jaką jest Audi A4 :) .
adamuz20 Opublikowano 15 Września 2007 Opublikowano 15 Września 2007 Witam na imie mam Adam jestem posiadaczem audi a4 avant z ktorego średnio jestem zadowolony aczkolwiek nie narzekam pozdrawiam wszystkich audimaniakow
Norbi TDI Opublikowano 15 Września 2007 Opublikowano 15 Września 2007 Czesc średnio jestes zadowolony
endi14 Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 Witam ! Na imie mam Andrzej Od kilku tygodni jestem posiadaczem Audi A4 1,9 TDI (1z) Jak narazie jestem z auta jestem zadowolony i myśle że jak będą jakieś problemy to sobie wspólnie w miare możliwości pomożemy. Pozdrawiam wszystkich Klubowiczów
Gość NUTI Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 WItamy w klubie. Będziesz Andrzej zadowolony z swojej
pazdzioch_90 Opublikowano 16 Września 2007 Opublikowano 16 Września 2007 Cześć, mam na imię Mariusz i od niedawna jestem szcześliwym posiadaczem . Narazie nie mialem zadnych problemów, ale w razie wystapienia jakis liczę na Waszą pomoc.
Rekomendowane odpowiedzi