pepe7 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Witam wszystkich serdecznie! Niedawno nabyłem Audi a4 s4 to mój drugi samochód tej marki . Wcześniej miałem audi 80 b3 z 1989 roku. (wspaniałe autko). Pozdrawiam wszystkich!
ja_reckia4 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Witam wszystkich, jestem z Wa-wy, od maja br. jestem posiadaczem A4 z 1999 1,9 TDI 110 km, przesiadłem sie z Nissana i mam mieszane uczucia. Audi niewątpliwie posiada coś, co sprawia, że podrużuje sie nim z prawdziwą przyjemnością, czy będzie równie bezawaryjny jak Nissan ?
Darek77 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 Siemka jestem posiadaczem A4 Avant 2.5 TDI 1999r,interesuje się tą marka ,pozdrawiam
sensas Opublikowano 7 Grudnia 2008 Opublikowano 7 Grudnia 2008 [Kielce] Witam wszystkich jestem posiadaczem audi a4 avant 2003 rok 1.9 tdi 101KM. Jak na razie samochód sprawuje się świetnie poza małym wyjątkiem. po każdym wymyciu samochodu wyskakuje błąd na komputerze (czujnik pedała gazu) samochód przełącza sie w tryb awaryjny (1200 obrotów) usterka ustępuje dopiero po kilku godzinach. mam nadzieję że forum pomoże mi .pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi