goldi Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam mam na imię Jarek jestem z Wrocławia stałem się nie dawno szczęśliwym posiadaczem A4 1,9 tdi 110KM Avant na stanie jeszcze mam audi 80 B3 od wielu lat i dodam że jako pierwszy z Wrocławia zacząłem organizować spoty u nas pozdrawiam wszystkich klubowiczów A4
kris998 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam wszystkich z tego forum, od niedawna właściciel A4 1.9TDI z 2000r. avant. Po co na forum?? pewnie dla informacji, bo tylko tematyczne fora to dadzą, żeby poznać ludzi, pozdrawiam
kamilrc Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Mam na imie Kamil od niedawna szczęśliwy posiadacz AUDI A4 1.9 TDI '99 r.
Kocky Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witaj na forum Zapraszam na spoty trójmiejskie
alo68 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam. Jestem w trakcie poszukiwań tej jedynej A4 B5, mam już wyselekcjonowane 2szt i czyje że niedługo będzie zakup:) Pozdrawiam
mietRs Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam Jestem posiadaczem a4 1.6 benz Pozdrawiam
ozber Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witam wszystkich posiadaczy Audi A4 i tych którzy zamierzają to auto kupić. Mam na imię Marcin interesuję się głównie informatyką w takim kierunku się edukuję więc jeżeli ma ktoś jakieś problemy ze swoim PC-tem proszę pisać na priv chętnie pomogę. Inne moje zainteresowania to cb-radio, muzyka, motoryzacja, i oczywiście jak dla nastolatka PlayStation3. Zarejestrowałem się na to forum bo wkrótce z rodzinką zamierzamy kupić właśnie owe autko i chciałbym troszeczkę o nim poczytać. Obecnie nie jeżdżę niczym ponieważ jestem w trakcie robienia prawka. Nasze zakup auta wcześniejszego to kompletny nie wypał kupiliśmy passata b4 1.9 TDI 110 KM i włożyliśmy w niego drugie tyle jak nie więcej. Do wymiany poszło : -turbo -pompa wtryskowa -pompa wodna -przepływomierz -remont silnika taki malutki - i wielle innych pierdół które do tej pory się objawiają. Dlatego wole poczytać jak bezpiecznie zakupić auto i na co uważać w owej Audicy mowa o B6;) Na koniec mojego postu dołączam zdjęcie, żeby się raźniej rozmawiało pozdrawiam !
taktuś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witamy na forum i zapraszam na spoty olsztyńskie http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_olsztynskie-t7607.555.html
taktuś Opublikowano 21 Grudnia 2008 Opublikowano 21 Grudnia 2008 Witamy na forum i zapraszam na spoty olsztyńskie http://www.a4-klub.pl/smf/spoty_olsztynskie-t7607.555.html
Rekomendowane odpowiedzi