Madas Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz4harry Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 wiatm wszystkich.,. na samym początku już będę potrzebował pomocy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 cze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
! Snowboarder ! Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam Was bardzo serdecznie !!! Od zawsze podobały mi się Audi ale zawsze coś powodowało że posiadałem inne samochody. Aktualnie jestem zainteresowany kupnem Audi A4 B7 Avan Diesel Quatro i chciałbym skorzystać z waszej wiedzy na temat tych samochodów. Chciałbym prosić Was o pomoc w zrozumieniu różnic w silinkach ich wyposażeniu a przede wszystkim za i przeciw jakimś rozwiązaniom. Będę również wdzięczny za pomoc w znalezieniu kontaku do sprowadzenia samochodu czytałem już o Robercie z Płońska i chętnie dowiem się czegoś wiecej. Liczę na Was Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witaj serdecznie na forum Zapraszam na spoty wielkopolskie : [br /]*SPOTY POZNAŃSKIE* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madas Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafalgogi1986 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 WITAM WITAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
łahcim Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam wszystkich użytkowników forum Audi A4 Klub Polska. Jestem szczęśliwym posiadaczem A4. Od roku mieszkam w Warszawie, gdzie studiuje zaocznie na Politechnice Warszawskiej - wydział: MEiL, jeśli chodzi o sferę zawodową, aktualnie szukam pracy. Pozdrawiam, Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ostry0001 Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Witam serdecznie wszystkich uzytkownikow tego forum czyli wszystkich wlascicieli audi a4. Od niedlugiego czasu jestem wlascicielem Audi a4 2,5 tdi 150Ps. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi