przemo-g Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam milo mi dołączyc do Waszego grona.
pepos3 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Nazywam się Przemek. Właśnie kupuję samochód. Co do A4 jestem już pewny, myślę, że o dalszym wyborze pomoże mi lektura forum. Niezależnie od tego co wybiorę to i tak na dłużej Tu zabawię. Witam Wszystkich.
butcher77 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witam wszystkich forumowiczów, obecnie mieszkam w Londynie, nie posadiam Audicy ale chciałbym sobie tu sprawić A4, myślę o roczniku 01-03 tylko jak byście mogli wypowiedzieć się jak wygląda potem z przekładką kierownicy na naszą stronę, czy ma to sens i co o tym sądzicie, może już ktoś coś takiego robił i by mógł się podzielić wiedzą???? Pozdrawiam!!!!
PABLO Opublikowano 23 Stycznia 2009 Opublikowano 23 Stycznia 2009 Witamy na forum Zapraszamy na Spoty Krakowskie -> Każda Niedziela -> Galeria Kazimierz -> Parking (poziom niebieski) -> Godz 18:00
Rekomendowane odpowiedzi