marcin j Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kozik1979 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Wlasnie kupiłem 2 tyg temu Avanta 1,9 AFN ale nic o autku niewiem niemam instrukcji MAM NADZIEJE ZE SIE CZEGOS CIEKAWEGO DOWIEM POZDRAWIAM WSZYSTKICH Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 witamy tutaj same ciekawe rzeczy :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basterr Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 :> Kolego napisz coś o sobie bo na razie to tylko widzę że wesoły z ciebie Koleś... - alvaro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vessago Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam wszystkich. Od paru dni cieszę się A4 1.9 TDi (90KM) i pierwsze kroki aby czegoś więcej się dowiedzieć o tych autach skierowały mnie na to forum ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witamy kolege Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pegaz25 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Jestem z Krakowa a zarazem użytkownikiem Mam nadzieję że znajdę tutaj odpowiedzi na wszystkie pytania. Pozdrawiam wszystkich Do usłyszenia na stronach forum pegaz25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 witamy w ekipie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witamy Kolegę ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witaj Kolego napisz w profilu skąd jesteś (że z Polski to się domyślam bo 75% stąd jest) pomoże to Tobie i nam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crank3 Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witam.Mam na imie Marcin i od kilku dni jestem posiadaczem 1.6 1996r. Mam nadzieję, że będę mógł wymieniać tu swoje doświadczenia i liczyć na cenne rady. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alvaro Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Sieeeemasz ! Witaj w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angela Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witamy na forum I zapraszamy na warszawski spocik we wtorek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 siemasz, wpadaj na zloty do ekipy krakowskiej :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 Witka. Ucz się szybko co i jak na forum i wpadaj na spoty :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 26 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2007 a co Ty taki miły chyba %% były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 hej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
schiller Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k3u Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 Witam i pozdrawiam! niedawno stalem sie posiadaczem a4 , i jak pewnie kazdy swiezo upieczony mam sto pytan do. Dzieki za zalozenie takiego forum, to co robicie Panowie (Panie tez?) tutaj to wielka rzecz. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grippen Opublikowano 27 Października 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2007 witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi