mucha187 Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam wszystkich forumowiczow!!! Mam na imie Tomasz.zakupilem nie dawno A4 B6.Ciesze sie,ze moglem zapisac sie do klubu i ze (mam nadzieje) bede mogl poznac opinie i porady innych doswiadczonych posiadaczy A4.Pozdrawiam
biku1 Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Hmm... O sobie... Mateusz, mieszkam w okolicach Zabrza. Nie wiem co jeszcze mogę napisać o sobie , jest zainteresowany moge napisać na prv CV . zainteresowania: motocykle (!!!), troszkę samochody (A4 zgodnie z zasada jak sie nie ma co sie lubi to sie lubi co sie ma ) pozdrawiam cYa
Rajmund K Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Witam wszystkich mam na imie Rajmund i zakupiłem A4 1.9 tdi 90KM
jarko Opublikowano 24 Lutego 2009 Opublikowano 24 Lutego 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
Rekomendowane odpowiedzi