marioking19 Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Witam wszystkich klubowiczów o istnieniu klubu dowiedziałem się od kolegi i postanowiłem sie zalogować tak jak on to uczynił i myśle że wyjdzie mi to na dobre ,a w szczegulności mojej A6 2.5 TDI AFB 98R.
danio_ Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Witam, Postanowiłem dołączyć to klubu A4 z kilku powodów. Nigdy nie sądziłem że będę jeździła Audi. Musiało się pojawić drugie auto do normalnej jazdy. Wrażenia są niewymierne ale to kiedyś przy okazji. Posiadam motor 2.4 V6 Quattro w budzie B5 Avant. Po pierwszej zimie stwierdziłem że każde kolejne auto będzie w Quattro. Myślę że pozostanę przy audi jakiś czas. Dokonałem już kilka przeróbek. Najbardziej zastanawia mnie temat xenonów w lampach sonara (ring) gdzie kompletnie nie mogę nic znaleźć w sieci. Lampy są w porządku ale denerwuje mnie to że strumień światła oślepia pobocze z prawej strony. I dlatego zdaża się że na łukach albo podczas wyprzedzania na autostradach oślepiam innych. Czy da się przerobić soczewkę by świeciła właściwie??? Oto pytanie które mnie męczy od jakiegoś czasu... ---------------------------------------------- Krótko o aucie: A4 B5 2.4 V6 Quattro RP08, wydech Oetingera, zawieszenie pełne gwintowane, Lampy Sonara Xenon Felgi 17" Chrom ATS i problem ze świecącym się ABS'em - to też obgadamy jak będzie szansa. Pozdrawiam wszystkich nowych i obecnych użytkowników tego forum. CYA
qrzywy Opublikowano 1 Marca 2009 Opublikowano 1 Marca 2009 Witam. Nazywam się Grzesiek. Posiadam audi A4/B5 z 1995r. Mam nadzieje ze w razie problemów bede mógł pomoc i otrzymać pomoc w sprawach związanych z A4 Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi