obi Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witam wszystkich!! Jestem posiadaczem Volvo s80 2.5 TDI z 2000 roku. Oczywiście nie jest to Audi, ale ma jego szlachetne "serce" . Mam nadzieje ze dowiem sie sporo ciekawych rzeczy na temat tego silnika z tego forum! Pozdrawiam serdecznie !!
Ernestdob Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witam wszystkich. Mam na imię Ernest i posiadam A4 z 2005 roku. Do usłyszenia
jarko Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
jarko Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: - Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie - Zakupu gadżetów klubowych - Wzięcia udziału w akcji charytatywnej jaką prowadzimy
chrisds Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Opublikowano 27 Kwietnia 2009 Witam jestem tutaj nowy i pisze z londynu ) pozdrowienia dla wszystkich forumowiczów
Rekomendowane odpowiedzi