dzikuzkiw Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Witam od prawie roku jestem posiadaczem a4 2.5TDi z 98r. mysle ze dowiem sie cos wiecej o tym modelu. ))pozdro
peteair Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Witam Wszystkich. Jestem Piotrek i od roku mam A4 Avant 1,9 TDI z 98 r. Jestem zielony więc mam nadzieję że pomożecie mi żeby moje auto wyglądało i jeździło fajnie Pozdrawiam
swkris Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Witam wszystkich \oooo/ maniaków, od roku posiadam A4 B7 2.0 TDI (niestety silnik BLB i mam z nim kłopot) mam nadzieję na ciekawą dyskusję, nowe doświadczenia i wiadomości i ciekawą rozrywkę. Pozdrawiam Krzysiek-swkris
qbor Opublikowano 7 Maja 2009 Opublikowano 7 Maja 2009 Witam wszystkich miłośników marki! Od 3 lat jestem posiadaczem A4 B6 2,5 TDI Multitronic z 2003 roku. Przez ten czas przerabiałem już parę problemów ze słynną już skrzynią biegów :>, poza tym inne niewielkie problemy. Mam nadzieję, że będę miał okazję dowiedzieć się czegoś nowego od innych użytkowników tego modelu oraz podzielić się własnymi doświadczeniami. Pozdro Qbor
Rekomendowane odpowiedzi