julian Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Witam wszystkich. Aktualnie jeżdżę a4 b5 2.4 i mam problem chyba z rozrządem a na forum szukam rozwiązania pozdrawiam
alvarezz Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Cześć wszystkim! Jak na razie jestem z tych poszukujących, ale mam nadzieję, że dzięki wiedzy tu nabytej będę mógł się pochwalić nowo nabytą A4-ką. Pozdrawiam!
bangobongo Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 witam Szanownych Forumowiczów, na co dzień śmigam Andzią z serii 80 ale bije w niej to samo serducho co w niektórych A4, mianowicie 2.6 V6 (ABC). Pozwolę sobie zadać od przypadku do przypadku jakieś pytanko Na początek pierwsze z serii trudnych i względnych... Szukam rozgarniętego mechanika, który rozumie silniki V6 i ich bolączki, fajnie jeżeli znalazłby się gdzieś na terenie Trójmiasta. Pozdrawiam Serdecznie Władców Pierścieni
Pawelito Opublikowano 25 Maja 2009 Opublikowano 25 Maja 2009 Wita Was Paweł z Poznania. Na razie na stanie jest Ford mam nadzieję, że wkrótce sie to zmieni. Domyślacie się o czym piszę Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi