bisior Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Witam wszystkich Forumowiczów:) Postanowiłem zarejestrować sie na tym forum ponieważ jestem w trakcie rozglądania sie za nowym autkiem ktorym ma być właśnie A4;] jest tutaj wiele ciekawych porad i informacji które niewątpliwie przydadzą sie przy zakupie autka;] byle juz posiadaczem Audi A4 1.8 + LPG 125PS niestety padło łupem Złodziei:( no cóż trzeba żyć dalej.... pozdrawiam wszystkich
truckmaniac Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 No to Cię doświadczyło Witaj na Forum
luk123 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Jestem spokojnym młodym człowiekiem który jest zafascynowany motoryzacją i jak każdy inny tego typu człowiek chciałby jak najwięcej wyciągnąć ze swojego autka. Pozdrawiam Gorąco
Sttah Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Posiadam Audi A4 1.6 Saloon z przebiegiem 106000 mil. 6000 mil temu mechanik wymienil mi olej, ale nie wiem na jaki. Prawdopodobnie castrol mineralny. Silnik spalil troche oleju, swieci kontrolka min.. Jaki olej dolac, nie chce zaszkodzic temu autku. Pozdrawiam Stah
alban1 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Opublikowano 13 Czerwca 2009 Witam. Obecnie mieszkam w Norwegii i za 2 tygodnie przyjeżdżam do Polski i będę szukać S4 avant z roku 1999/00. Mam nadzieję, że dzięki Waszemu forum dowiem się więcej na temat tego modelu i uda mi się znaleźć coś ciekawego. Pozdrawiam Wszystkich. Paweł
Rekomendowane odpowiedzi