maestro1977 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Cześć jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 Pozdrawiam wszystkich
gregfm Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Witam. W najbliższym czasie mam zamiar kupić Audi A4 B5. Dlatego tu jestem aby nie kupić czegoś czego będę żałował. Myślę że mi pomożecie we wszystkich pytaniach jakie będę kierował ku wam. Pozdrowienia
jarko Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: >> Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie << >> Zakupu gadżetów klubowych << >> Zaprezentowania Swojego autka w dziale Moja A4 << >> Można również pobawić się w Naszym konkursie na najładniejsze zdjęcie A4 <<
jarko Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: >> Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie << >> Zakupu gadżetów klubowych << >> Zaprezentowania Swojego autka w dziale Moja A4 << >> Można również pobawić się w Naszym konkursie na najładniejsze zdjęcie A4 <<
mk1000 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Opublikowano 21 Czerwca 2009 Witam Wszystkich na Forum. Od tygodnia jestem posiadaczem A4 2005 2.0 TDI AVANT 140PS To moje pierwsze Audi w karierze i już się przekonałem do tej Marki Będę dużo czytał i pytał i z góry wszystkim dziękuje za pomoc MK
Rekomendowane odpowiedzi