jarko Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: >> Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie << >> Zakupu gadżetów klubowych << >> Zaprezentowania Swojego autka w dziale Moja A4 << >> Można również pobawić się w Naszym konkursie na najładniejsze zdjęcie A4 <<
jarko Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Witamy serdecznie na forum Gorąco zachęcam do dzielenia się z Nami wiedzą w dziale technicznym A także do: >> Zapoznania się z tematem spocików w Twoim regionie << >> Zakupu gadżetów klubowych << >> Zaprezentowania Swojego autka w dziale Moja A4 << >> Można również pobawić się w Naszym konkursie na najładniejsze zdjęcie A4 <<
Audi_Nivea Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Witam Na początku chciałbym przywitać wszystkich posiadaczy marki Audi Może kilka słów o mnie. Mam na imię Piotr i od miesiąca jestem posiadaczem Audi A4 Avant 1,9 TDI 110 KM z 1999r. ale sprzed liftu. Poprzednio jeździłem 4 lata Audi B4 też Avant tylko że 90 KM Mam nadzieję że w razie jakichkolwiek problemów będę mógł na Was liczyć drogie koleżanki i koledzy i oczywiście również służę pomocą jakby coś Pozdrawiam
PittSKR Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Mam na imię Piotrek, mieszkam w Krakowie, mój wehikuł to Audi A4 B5 1,9 TDI 110PS. Jeżdżę nim ponad miesiąc, autko kupiłem od bliskiej rodziny. Ze względu na moje niewielkie doświadczenie (które zbieram) w temacie, Koleżanki i Koledzy liczę na Waszą pomoc i miłą wymianę informacji. Serdecznie pozdrawiam, kłaniam się
Kotan Opublikowano 30 Czerwca 2009 Opublikowano 30 Czerwca 2009 Mam na imię Damian. mieszkam w Warszawie, mam Audi A3 kupione niedawno i chciałbym się dzielić z wami uwagami oraz dowiadywać się różnych ciekawych rzeczy o tych autkach. Pozdrawiam !
Rekomendowane odpowiedzi