Nosfer Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Siemandero !! Nie rozwal bryki, bo szkoda
marek990 Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Suwałki, Świeżak Witam,wszystkich autoklubowiczów. Jestem nowym klubowiczem chociaż wiekiem nie. Mam na imię Marian jeżdzę Audi A4 Quatro 3,0 benzyna z 2002 roku to tyle wstępu. Licze na pomoc klubowiczów w razie róznych problemów z moją aczwórką. pozdrawiam wszystkich marek990
Nosfer Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Siemanko :gwizdanie: Z przyjemnością witamy kolejną 3 litrówkę
FuThe Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Cześć wszystkim. Mam na imię Wojtas i zaczynam przygodę z A4. Jeszcze jej nie mam, jutro po nią jadę...czeka na mnie w garażu pewnego pana... Mam nadzieję na wiele przyjemności z jazdy... Na razie za dużo o niej nie wiem, jedynie tyle, że jest A4 1.9TDI, choć w Briefie dostrzegłem "S4" Może być tylko lepiej:) Mam nadzieję pochwalić się wkrótce (po gupotach rejestracyjnych) szczegółami... Pozdrawiam i witam raz jeszcze!
Adi6666 Opublikowano 10 Lipca 2009 Opublikowano 10 Lipca 2009 Pozdrawiam wszystkich, audi to moje marenie, na razie mam vw, może kiedyś dołączę do brygady, miłego śmigania
Rekomendowane odpowiedzi