wit.s Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Nooo... powitać krajana To teraz szybciutko zapraszam do zapoznania się z ludźmi z Tarnowa, w naszym wątku tarnowskim, a znajdziesz go tutaj http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=5838.2235.msg289374#new Serwus. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Witamy krajanów Witka.S :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juliano Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam wszystkich posiadaczy Audi A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
erlan Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu już czytuje wasze forum ale nie rejestrowałem się z powodu braku pojazdu jedynej słusznej marki. Na szczęście w tym tygodniu w garażu pojawiła się niunia więc mogę pełnoprawnie się rejestrować i z dumą mówić: "Mam A4 w garażu!!" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawido Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Jestem Dawid z Katowic :)Jeżdżę Audi A4:* 1.9 TDI 90HP Automat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coti1 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 szczecin witam wszystkich i pozdrawiam jeźdze toyotą ale che audi A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rico11 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 [Poznań] Witam i pozdrawiam wszystkich. Jeżdżę moją audiką już od 8 lat. Niedawno dowiedziałem sie dopiero ze istnieje takie forum, więc sie zapisałem. Planuję zmianę na jakieś nowsze Audi ale nie mogę sie zdecydować. Do usłyszenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 witamy i zapraszamy na spoty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 witamy czyli chcesz zmienić na lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rob Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 witamy i miłej zabawy z Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maateusz Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 wlasnie kupuje audia a4 1.6 :]- marzenia sie spelniaja:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aolows01 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 przemieszczam się a4 z 98 i w planach jest już zmiana na a6 z 2001 - 2002 licze na cenne wskazówki. pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P1T3RR0 Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Cześć wszystkim. Nie mam jeszcze samochodu, ale myślę, że w ciągu miesiąca lub dwóch będę już mógł się pochwalić furką. Na dzień dzisiejszy byłaby to właśnie Audi A4. Będzie to mój pierwszy samochód mimo, że prawo jazdy mam już od 2 lat. Zyczcie mi powodzenia w znalezieniu tej jedynej pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bibon Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Witamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bibon Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebaw Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 Pozdrowienia dla Wszystkich użytkowników Audi przesyła szczęśliwy posiadacz z Puław. Moje to A4 98 rok Avant 1,9 110 KM, czerwoniutkie Pozdrawiam Seba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cayenne Opublikowano 5 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2008 No to powodzenia :th: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi