aifard Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Od około trzech tygodni jestem posiadaczem A4 B6 1,9 TDI AWX 2003 Niestety nie mam żadnego doświadczenia w tych silnikach. Wcześniej jeździłem wyłącznie na etylinie. Moje Audi ma przejechane około 250 tyś km. Sam przejechałem 2 tyś. Przykleiłem się do Was bo nurtuje mnie kilka spraw. Pozdrawiam! Aifard.
agilesz Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Witam miłośników i użytkowników audi.Jestem z Gdańska. Trochę naprawiam samochody grupy audi vw. Ponieważ w trakcie naprawy samochodów potykam się o rozliczne problemy myślę że znajdę na waszym forum wielę mądrych i sensownych podpowiedzi.Sam chętnie w miare potrzeby pomogę. Pozdrawiam
jurop Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 jak odkrecic przedni reflektor zeby wymienic zarowke
Marcin_ko7 Opublikowano 21 Września 2009 Opublikowano 21 Września 2009 Witam Mam na imię Marcin... Nie dawno kupiłem VW golf III AFN i chciałbym sie nauczyc robic logi... Dlatego tez zarejestrowałem sie na Waszym forum Pozdrawiam serdecznie
Rekomendowane odpowiedzi