zandhoven Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Witam wszystki . Jestem tu nowy i mam nadzieje ze tu dlugo miejsca nie zagrzeje...hihihihi
muczaczo Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Witam, na forum trafiłem chcąc się dowiedzieć tego i owego na temat A4 B7 tdi, który mam nadzieję niedługo uda mnie się nabyć. Pozdrawiam wszystkich gorąco
axel689 Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 Witam wszystkich, mam na imię Arek i jestem początkującym posiadaczem Audi A4. Jest to moje pierwsze Audi w kolekcji i jestem tym samochodem zachwycony. Zarejestrowałem się na forum abym mógł zasięgnąć jak najwięcej wiedzy od pozostałych członków oraz służyć własną pomocą jeśli dam radę. Pozdrawiam wszystkich Arek
bartek232323 Opublikowano 26 Września 2009 Opublikowano 26 Września 2009 WITAM! JESTEM TU NOWY I TO MOJA PIERWSZA PRZYGODA Z AUDI. A KONKRETNIE Z WERIĄ AVANT I MAM NADZIE ŻE TUTAJ SIĘ DOWIEM WSZYSTKIEGO CO MI BEDZIE MOGŁO POMUC W EKSPLOATACJI SAMOCHODU BO JEST NAPRAWDE SUPER. POZDRAWIAM *Nie piszemy dużymi literami bo to oznacza krzyk
Rekomendowane odpowiedzi