Skocz do zawartości
IGNOROWANY

Nowicjusz - wątek powitalny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich miłośników Audi!

Jestem miłośniczką Audi już od jakiegoś czasu lecz dopiero teraz znalazłam to forum. Grzeczność wymaga przywitania się ze wszystkimi co niniejszym czynię. Mam nadzieję że znajdę tu wszystkie ciekawiące mnie informacje na temat Audi których jeszcze nie wiem. Z zawodu jestem mechanikiem samochodowym więc wiedzę na ten temat posiadam, lecz jak to się mówi człowiek uczy się całe życie :) Auto którym obecnie się poruszam (od dziś :) to A4 2,5TDi Quattro 2000r. W najbliższym czasie postaram się coś więcej o nim napisać i może założyć jakąś galerię oczywiście w odpowiednim dziale :) Jeszcze raz wszystkich pozdrawiam!

• Odpowiedzi 416 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cuber

29931

• PABLO

22468

• wrclaguna

21717

• Wihajster

19996

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam, jestem z trójmiasta dokładniej z Gdyni. Samochód taki jak widać w opisie ze boksem multitronic. Serdecznie Pozdrawiam :hi:

Opublikowano

CZEŚĆ!!!!

WITAM WSZYSKTKICH MAM NA IMIE MACIEK JEŻDZĘ AUDI OD JAKICHŚ SIEDMIU LAT POCZĄTKOWO BYŁO TO B3 2,0 115KM W SEDANIE PÓŻNIEJ B4 1,9TD A AKTUALNIE JAK WIDAĆ. B5 2,5 TDI.

MAM NADZIĘJĘ ŻE WŁAŚNIE W TEN SPOSÓB MNIEJ WIĘCEJ TREBA SIEPRZYWITAĆ BO NIE MIAŁEM POJĘCIA JAK TO ZROBIĆ, ADMIN MÓGŁBY COŚ NAPISAĆ W MAILU JAK TO ZROBIC.

W KAŻDYM RAZIE MIŁEJ JAZDY

POZDRAWIAM

*Jak byś się rozejrzał to zauważyłbyś ten temat KLIK i nie było by problemu. Po drugie nie piszemy z dużych liter ponieważ jest to krzyk na forum.

Opublikowano

Witaj na forum :hi::good:

Opublikowano

Opublikowano

Opublikowano