stalu Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Witam wszystkich forumowiczów! Mam na imię Michał , mam przyjemność w niedługim czasie zostać posiadaczem A4. Mam nadzieję, że zasięgnę tutaj sporo informacji ! i nie tylko Pozdrawiam.
nike21 Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
paulinka-gda Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Witam mam na imię Paulina , jestem w trakcie poszukiwań Audi A4. A przed zakupem chciałabym zasięgnąć waszych opinii oraz dobrych rad przed kupnem, a później w czasie użytkowania Pozdrawiam.
Ramos Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Siemanko wszystkim! Od niedawna jestem posiadaczem Audi A4 avant 1.9TDI, z tego wlasnie powodu postanowilem się zarejestrować na tej stronce. Mam nadzieje dowiedzieć sie kilku ciekawych rzeczy na temat w/w autka. Pozdrawiam gorąco :>
Juli5 Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Witam, Nazywam się Julita, od tygodnia jestem szczęśliwą posiadaczką Audiczki A4 :> Mam nadzieję, że na forum znajdę dużo ciekawych i pomocnych wątków na temat mojej nowej miłości. Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi