michkal Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Witam wszystkich. Kupiłem moje wymarzone Audi A4 2.0 benzyna z 2004 roku. Nie obyło się jednak bez problemów. Z większością już jest ok., ale jest jeszcze "coś". Podczas jazdy zapala mi się dość często jednocześnie kontrolka abs i kontrola trakcji. Gaśnie dopiero po zgaszeniu silnika. Czy ktoś może mi udzielić info co może być przyczyną w takim przypadku? Pozdrawiam wszystkich serdecznie Michał
Yelo Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Witam Pytania w technicznym, a najpierw
krezus Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 Witam wszytskich :hi:, jestem tu bardzo nowy , przez 3 lata byłem i w zasadzie jestem w klubie Omegi, ale bedzię przesiadka
nike21 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
nike21 Opublikowano 31 Października 2009 Opublikowano 31 Października 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK<
Rekomendowane odpowiedzi