T0bi Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam serdecznie mam na imię Tobiasz, 18 lat, pochodzę z Alwerni ok.40 km od KRK, zaczyna przygodę z Audi A4 B5 1,9 quattro. Mam nadzieje że dzięki forum dowiem się ciekawych rzeczy na temat tego samochodu, a może kiedyś komuś bedę w stanie tutaj w jakiś sposób pomóc. Pozdrawiam i szerokości :>
atut1.9 Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam Mam na imię Artur jestem z Warszawy i właśnie dołączyłem do miłośników i fascynatów samochodu AUDI A4. Mam nadzieję że czas który spędzę na forum będzie miło spędzonym czasem. pozdrawiam wszystkich miłośników marki Audi *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
waldekska Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam!!! Mam na imię Waldemar. Jestem z Lublina i właśnie dołączyłem do miłośników AUDI A4. Mam nadzieję że czas, który spędzę na forum będzie miło spędzonym czasem. Pozdrawiam wszystkich miłośników marki Audi :>
v0oYeK Opublikowano 25 Listopada 2009 Opublikowano 25 Listopada 2009 Witam, mam na imię Łukasz (24) i przygodę z Audi rozpoczynam, szukam, wybieram, nastawiam się na zakup.. mam nadzieję że Wy i niedługo Ja, będziemy w stanie sobie pomagać. Nie tylko na forum ale także na spotach i zlotach
Rekomendowane odpowiedzi