mcm Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romer82 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem ślicznej AUDI A4 AVANT B5 po lifcie z 1999 r. Mam nadzieję, że znajdę na forum informacje, które będą przydatne w trakcie eksploatacji mojego nowego autka, może sam będę w stanie komuś pomóc, no i może powoli będę wypracowywał sobie zdanie o innych, nowszych modelach A4... bo co do marki (choć jestem posiadaczem audi od 2 miesięcy) to z całą pewnością muszę stwierdzić - jest 1-sza klasa! Pozdrawiam wszystkich użytkowników:) romer82 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykbor Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 witam na forum A4-klub.pl Zapraszam na Spoty 3M na parking podziemny w CH Matarnia w każdą środę o 19:00 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wj00609 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam wszystkich Warszawa trafiłem na forum ponieważ szukam gdzie w warszawie najlepiej oddać auto do chip tuningu AUDI A4 2.0 TDI 2005r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikus256 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witam Miłośników AUDI! *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudikA4 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 cieszę się, że mogłem dołączyc do tego grona:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 witaj na forum zapraszam na spoty w Twoim regionie --> >KLIK< Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nike21 Opublikowano 7 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2009 witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi