pkowal007 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 Jak widzicie jestem nowym klubowiczem Nazywam się Paweł. Jestem z Grójca pod Warszawą. Nie bez powodu wstąpiłem w Wasze szeregi. Do tej pory jeździłem Audi 80 B4, ale przesiadłem się do Audi B5 z 1996 w wersji combi. Samochodzik jest po lekkim liftingu. Jest na 16" felgach, ma liczniki z wersji sline i parę jeszcze innych małych zmian. Mam takie małe pytanie... jestem nowy i nie orientuje się jeszcze tutaj we wszystkim. Przeczytałem regulamin i post o przywitaniu się ale nigdzie nie znalazłem opisu silników. Chciał bym dokładniej podać jaki mam model mojej Audiczki ale nie wiem jak to zrobić. Jest to B5, diesel, 110 koni. Jakie jest w takim wypadku oznaczenie? Gdzie tego szukać? Pozdrawiam serdecznie, Paweł K.
diegoxxx Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 witam wszystkich posiadam golfika III 1,9 td mam na imie Krzysiek. właśnie otworzyłem warsztacik i troszke dłubie przy autkach więc podziele się radami oczywiście nie jestem wszechwiedzący i też potrzebuje pomocy. pozdrawiam
wojtek24pl Opublikowano 8 Grudnia 2009 Opublikowano 8 Grudnia 2009 witam wszystkich, mam nadzieje ze bede mogl w czyms pomoc. pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi