Wihajster Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jactrans Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam, poki co przymierzam sie do kupna A4 b5 i jestem tu, zeby wyczytac troche konkretnych informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtekce Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goralek25 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 witam jestem tu nowy pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinos80 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam .Jestem posiadaczem a3 1.8 5v obecnie jestem na etapie sprzedaży mojego "sreberka" i rozgladam sie juz za czym innym wiekszym a mianowicie kombi.Wybór padl na bmw e46 330d kombi (M-pakiet) i a4 b6 1,9 tdi 130 ps (s-line) siedze i wertyje te ogloszenia dzwonie,pytam.Rowniez jestem zalogowany na klubowej stronie http://a3-club.net od 2 lat i preznie w nim dzialam.Pozdrawiam serdecznie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WasylND Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam Wszystkich! Od jakoś 2 tyg. jestem posiadaczem A4 i nie musze ukrywac ze byl to moj wymarzony samochod :> Mam nadzieje, że dzięki temu forum dowiem sie wielu waznych i przydatnych informacji i że też będę mógł czasem pomóc. Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wihajster Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
red80 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 witam wszystkich. jestem szczęśliwym posiadaczem a4 avant 98r 1,9 110KM. rejestrując sie tutaj liczę na pomoc z waszej strony. może na jakieś spotkanie:). A teraz o moim autku: optycznie.......jak widać na załączonym obrazku...........(kurde jak w szkole) moc 139KM -bezpośrednio na kołach 99KM dodany filtr powietrza K&N turbinka z 1,9 139KM intercoler MADE IN IVECO wydech na dwie końcówki ULTER RESZTA W STANIE ........ COŚ BYM JESZCZE ZMIENIŁ BYLE MĄDRZE POZDRAWIAM RED *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zwierzak1601 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Witam wszystkich maniaków AUDI pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 12 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi