marcool Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 WITAM! JESTEM MATEUSZ I OD 3 LAT MAM AUDI A3. *proszę nie używać dużych liter ponieważ na forum oznacza to krzyk
sliver001 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam wszystkich z forum a głównie z woj. łódzkiego *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
SvR Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 [białystok] Witam wszystkich użytkowników. Posiadam VW Borę silnik 1.9 Tdi ASV 110km. Liczę że na tym forum dowiem się coś nowego o moim silniku i nie tylko. Pozdrawiam Robert.
arthurw Opublikowano 27 Grudnia 2009 Opublikowano 27 Grudnia 2009 Witam wszystkich Jestem nowym uzytkownikiem forum AUDI Jestem takze uzytkownikiem forum Ford Club Polska, ponieważ posiadałem do niedawna pięknego Forda Scorpio "wieloryba" w wersji wyposażenia Ghia, czyli wszystko co było możliwe do wpakowania:P Sprzedałem bo klient przyszedł sam do mnie ponieważ mu się podobał, nie było ogłoszenia ani żadnej oferty:) A i dodam jeszcze że na FCP miałem poziom zaawansowania "advanced" *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
Rekomendowane odpowiedzi