ykk Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Strzała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xradi Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 witam!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek_n Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam Mam na imię Tomek, mam 25 lat i aktualnie jeżdżę paskiem B5-3B z nieśmiertelnym 1,9 tdi (AFN). Auto używam do celów prywatno-zawodowych (głównie związanych z moim trybem pracy) i dbam o swoją "niunię" - a przynajmniej się staram Zachorowałem na napęd na 4 koła (raczej torsen) i rozglądam się za czymś nie mniejszym niż A4/passat z takim napędem i silnikiem diesla. Chciałem poczytać oraz popytać w sprawie silników 2,5 TDI (tych już poprawionych teoretycznie przynajmniej), bo 130 KM to trochę mało do 4 łapek i tak ogólnie. Pozdrawiam wszystkich! Mam nadzieję, że stosowny punkt regulaminu wypełniłem wzorowo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adsf Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
plaster1980 Opublikowano 28 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2009 Mam na imię Darek i dziś trafiłem na świetne forum. Posiadam program vag i mam nadzieję że dzięki wam uzyskam pomoc kiedy trafię na trudności. Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 29 Grudnia 2009 Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2009 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi