jacaaa Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam serdecznie, po wielu godzinach analiz doszedłem do wniosku, iż Audi A4 jest najlepszym typem do zakupu, który zamierzam właśnie dokonać... pozdrawiam Jacek 692-438-631 [email protected] gg 1232030
krystianmuzolf Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
vers2 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
siadas Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam wszystkich użytkownikuów. Jestem z Jarosławia i posiadam Audi A4 1.9TDI 110KM. Jak dla mnie super auto. Pozdrawiam
kjakkoziolek Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam forumowiczów! Zmieniłem samochód i nie jeżdżę już samochodem na f (Focus 1,8TDCI 74kW) tylko A4 Avant B6 1,9 74kW (PD). Przyznam, ze lepiej się jeździ , ale wewnątrz ciut mniej miejsca. Ale to dopiero początek przygody z Audi. Zapomniałbym - wszystkim z okazji Nowego Roku, samych autostrad! Pozdrawiam
janks Opublikowano 4 Stycznia 2010 Opublikowano 4 Stycznia 2010 Witam wszystkich klubowiczów i miłośników marki Audi. Jestem nowym klubowiczem z Bydgoszczy i właścicielem audi A4 1.9 TDI, AHU, 90 KM, avant. Pozdrawiam *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
Rekomendowane odpowiedzi