pablo1984 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Opublikowano 18 Stycznia 2010 Witam wszystkich, Mam na imię Paweł, mieszkam w Warszawie i zastanawiam się nad kupnem A4.
rychoo Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Hej. Imię można rozszyfrować z nicka Generalnie bywam czasami w Nowej Rudzie, jednak znacznie częściej można mnie spotkać we Wrocku... Do tej pory poruszałem się całkiem szybką S3 8L (370km, 494nm), od jakiegoś czasu szukam przyjemnego dupo-wozu i wybór padnie na 90% na b6 z quattro... tak więc najbliższe miesiące poświęcę na studiowaniu forum żeby kupić ładną sztukę, a po zakupie pewnie zawitam na spota pozdrawiam
mkolosa Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Witam wszystkich, na forum zarejestrowalem sie gdyz wchodze w temat silnikow diesel vag i chce o nich wiedziec jak najwiecej.
Marcin1927 Opublikowano 19 Stycznia 2010 Opublikowano 19 Stycznia 2010 witam wszystkich jestem z bialegostoku mam "awdzi" A4 1.8T QUATTRO 150KM jazda tym autem jest poezja juz zjezdzilem ze trzy sztuki od 2000 roku i byly to same 80 w kazdym wydaniu i z dislem i benzynka na mechanicznym wtrysku pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi