angela Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Witamy na forum Zapraszamy na spociki nw Twoim regionie................
Musashi Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 WItam zapraszamy na spociki. najblizszy mamy 11 maja. :th:
angela Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Witamy na forum Wszystkie odpowiedzi na Twoje pytania, znajdziesz w odpowiednich dzialach.....wystarczy tylko troszke poszukac...
Rafik Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Witam kolegów, szczęśliwy użytkownik Audi A4 Pozdrawiam
angela Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Witamy na forum Zapraszamy na spociki w Twoim regionie.....
alvaro Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Siemasz ! Witaj w Klubie zapraszamy na spoty 3M ! :th:
trebor6 Opublikowano 5 Maja 2008 Opublikowano 5 Maja 2008 Od kwietnia 2008 jestem posiadaczem Audi A4 1,9 TDI Avant AHU 90KM 1996 kolor srebrny, wcześniej posiadałem B4 1993 sedan i B4 1994 1,9 TDI Avant, z marki oooo jestem bardzo zadowolony i do końca będę jej wierny :th:. Jak do tej pory na forum znalazłem i wykorzystałem wiele przydatnych informacjii - za które szanownym kolegom bardzo dziękuję.
Nosfer Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 Witam kolegów, w poszukiwaniu informacji dot. rozrządów wpadłem na to forum i szczęsliwie dla mnie okazalo się, że jest tutaj masa konkretnych informacji, Jeżdze A4 B5 1.8 20V, jak dotąd bezawaryjny W tym roku jednak zejdzie mi się kilka napraw: sprzęgło, rozrząd, zawieszenie przód, a że nadchodzi „ciepło” będzie przyjemnie pogrzebać troche przy autku i przy okazji usprawnić i upiękrzyc kilka rzeczy Moją wiedzą i spostrzeżeniami się podzielę i życze szerokich i pustych lewych pasów
Italiano Opublikowano 6 Maja 2008 Opublikowano 6 Maja 2008 No witamy, cieszymy się że byliśmy wstanie ci pomóc, i oczywiście zapraszamy dziś na spocika w promenadzie na ostatnim piętrze parkingu o godz. 19:00
Rekomendowane odpowiedzi