letallec Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek3358 Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Witam wszystkich serdecznie pochodzę z Starogardu Gdańskiego niedaleko Gdańska ,od kilku lat mieszkam w Niemczech... Obecnie jeżdżę astra kombi z 1998roku ale z zamiarem zmiany na audi a4 z ok.2001r i interesuje mnie silnik 1,8t. Mam nadzieje uzyskać tutaj na forum ciekawych informacji na temat tego autka .Jeszcze raz witam i pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cuber Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 :hi: :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryon Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Witam wszystkich. Jestem z Poznania i obecnie jeżdżę Audi A6 2.5 TDI Quattro z wiruskiem. moje poprzednie Audi to A6 2.5 TDI /C4/. Pozdrawiam wszystkich wielbicieli marki i mam nadzieję miło spędzać z Wami czas on-line. harryON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gsmstudio Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Witam wszystkich. Obecnie mam passata b3 synchro, planowana zmiana na a4 quattro, licze ze forum bedzie mocno pomocne przy szukaniu informacji o upragnionej A4. Pozdrawiam, Wiesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azunia Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 :hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antonio Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KERCZI Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Witaj na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 8 Lutego 2010 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi